POKUŠAO DA JOJ UKRADE SKUPI AUTOMOBIL PA GA PREBILA: Baka upotrebila PESNICE, niko neće da krade NJEN DŽIP
Nesvakidašnja scena gotovo filmska odigrala, Foto: Printscreen/ YT / 9 News Australia

VIDEO

POKUŠAO DA JOJ UKRADE SKUPI AUTOMOBIL PA GA PREBILA: Baka upotrebila PESNICE, niko neće da krade NJEN DŽIP

Ona priznaje da se uplašila, ali je morala da zaštiti unuče

Objavljeno:

Nesvakidašnja scena gotovo filmska odigrala se na parkingu ispred jedne pošte u Melburnu kada su dva muškarca pokušala da ukradu automobil. Sve je počelo kad je mlada majka Tamara Afaneh parkirala luksuzni džip u nameri da skokne do pošte kako bi predala zahtev za pasoš. Na zadnjem sedištu ostala je njena majka Soumaja Zakarija da pripazi na unuče.

U jednom trenutku prednja vrata su se otvorila i u auto je uskočio lopov s namerom da ga ukrade, dok ga je pajtos čekao u drugom ukradenom autu. Međutim, lopov nije očekivao šezdesetrogodišnju bakicu koja je sedela pozadi sa bebom. Kako je otkrila baka za Kanal 9 news ona se suprostavila kradljivcu i bez razmišljanja ga udarila pesnicom u lice.

- Naravno da sam se uplašila kad sam ga videla da je ušao u kola. Ali, ni za trenutak nisam razmišljala, jer sam znala da moram da zaštitim bebu. Snažno sam zamahnula i udarila ga pesnicom u lice. Bio je šokiran, dok sam ja besno vikala na njega iz sveg glasa pokušavajući da ga dodatno uplašim. U sekundi je otvorio vrata i pobegao glavom bez obzira - ispričala je ova hrabra bakica.

Sigurnosne kamere na parkingu su zabeležile kako lopov u panici beži iz automobila. On je uskočio u kola svog prijatelja iz kojih je treštela rep muzika i velikom brzinom su se odvezli u nepoznatom pravcu.

- Jesam se uplašila, ali nisam kukavica. Prvi put u životu sam upotrebila pesnice. Bio je to čist instikt da zaštitim bebu - rekla je uz omeh bakica.

- Jesam se uplašila, ali nisam kukavica.
- Jesam se uplašila, ali nisam kukavica. foto: Printscreen/ YT / 9 News Australia

Njen sin Abdul je uz omeh priznao da ništa manje nije ni očekivao od svoje majke koja je oduvek bila hrabra žena posebno kad je trebalo da zaštiti svoju decu.

Neko od prolaznika ko je prisustvovao čitavoj sceni je pozvao policiju, a Tamara je bila šokirana kad je saznala šta se dogodilo. Policija je u potrazi za lopovom koga je bakica detaljno opisala, a ispostavilo se da je on dobro poznat policiji kao kradljivac kola.

Ovo nije prvi put da se vremešne bake i deke suprostave lopovima, čak i onima koji su naoružani posebno ako su s njima unuci.

- Taj instikt huligani ne mogu da razumeju - rekla Soumaja, a piše Auto Wire.

Prema rečima policajaca ovaj dvojac kradljivaca je dobro poznat po krađi automobila u Melburnu. Do sad su uglavnom krali prazna kola, ali eto sad se našao neko ko im se suprostavio i osujetio njihov plan da se lako domognu skupog automobila.

Bonus video:

06:56

STARS EP 334

(Espreso / Srećna republika / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.